2p

Október 24-én, kedden ismét Klasszis Klub Live! A téma az uniós források helyzete. Az első panelbeszélgetésben többek között lapunk állandó szerzője, Bod Péter Ákos lesz a vendégünk, míg a másikban Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója és Sinkó Ottó, a Videoton Holding vezérigazgatója.

A 2021 februárjában elindított Klasszis Klub keretében a zoom-os interjúk mellett idén márciustól rendez lapcsoportunk, a Klasszis Média személyes részvétellel lebonyolított panelbeszélgetéseket. A következő ilyen eseményre október 24-én, kedden 17 órakor kerül sor. A téma az EU-s források helyzete. Ezt járjuk körül vendégeinkkel két panelben is.

Az első panelbeszélgetésen Essősy Zsombor, az uniós- és hazai forrásokra épülő fejlesztések piacvezető szereplője, a MAPI csoport vezérigazgatója - aki 2003 óta foglalkozik európai uniós fejlesztéspolitikával -, valamint Kemenesi Gábor Junior Prima-díjas magyar biológus, víruskutató, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusa, az egyetem falai között működő Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai laboratóriumának munkatársa vesz részt.

A Klasszis Klub Live egyik vendége Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója lesz. Fotó: CIB
A Klasszis Klub Live egyik vendége Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója lesz. Fotó: CIB

A második panelben arra keressük a választ, hogyan befolyásolja a vállalatfinanszírozást, ha Magyarország hozzájut az EU-s források, illetve, mi történik, ha nem. Ez azért is lényeges a cégek számára, mert számos beruházás és fejlesztés EU-s forrásokból (is) történik, miközben a piaci finanszírozási formák feltételeire is kihathat, lesz-e megállapodás. Ezekről a lehetséges kimenetekről beszélgetünk Simák Pállal, a CIB Bank elnök-vezérigazgatójával, Sinkó Ottóval, a Videoton Holding vezérigazgatójával. Valamint lapcsoprtunk állandó szerzőjével, Bod Péter Ákossal, a Corvinus egyetem professzorával, korábbi jegybankelnökkel, valamint ipari és fejlesztési miniszterrel. 

A lazább, klub jellegű szakmai fórumot 3 órásra tervezzük és interaktív módon bevonjuk az  üzleti szektorból várhatóan a helyszínre érkező érdeklődőket, valamint a program alatt online jelentkezőket is. 

Az esemény weboldala, jelentkezés >>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!