<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyomozást indított a rendőrség a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz (MMM) érkezett milliárdos külföldi támogatás ügyében - közölte a Magyar Nemzet a keddi lapszámában.

A lap az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) tájékoztatására hivatkozva azt írta: a feltételezett külföldi pénzek kapcsán a közérdekű bejelentéseiről elhíresült Tényi István tett feljelentést a Fővárosi Főügyészségen. Az ügyben feljelentéskiegészítést rendeltek el, majd a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda sikkasztás és pénzmosás gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

A cikkben felidézik, hogy Márki-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt augusztus végén egy podcastben arról számolt be, hogy egyesületéhez (MMM) még június közepén is érkezett több százmillió forintos támogatás az Egyesült Államokból. Az Action for Democracy nevű amerikai alapítvány egy tételben küldte  az összeget, de azt sokan adták össze.

Hozzátették, hogy Márki-Zay Péter szerint a Mindenki Magyarországa Mozgalomra  nem vonatkoznak a pártfinanszírozás szabályai, mivel az nem párt, és amúgy sem a kampányra költötték a kapott pénzt. (MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.