<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ha szükséges, úgy tűnik, hogy igen.

Az Országgyűlés Gazdasági bizottságának fideszes elnöke az ATV Start műsorában arról beszélt, hogy a kormány az elemzők jelentései alapján arra számít, hogy októberre rendeződnek a világpiaci folyamatok – írja az atv.hu.

Bánki Erik „nagyon érdekesnek” értékelte a parlament tegnapi vitáját a költségvetésről. Arra a kérdésre, hogy az októberig meghosszabbított ársapka nem ad-e újabb löketet az inflációnak, úgy válaszolt, hogy „mi 2010 óta minden döntésünkkel a magyar emberek érdekeit vesszük figyelembe konzekvensen. Magyarország volt az első, amely bevezette a benzinárstopot, élelmiszerárstopot, majd aztán a kamatsopot is, ezek ugyanis mind a magyar emberek védelmét szolgálják.”

Ami ennél azonban sokkal lényegesebb az az, hogy a képviselő elmondta azt is, hogyha októberre mégsem rendeződne a helyzet, akkor meg fogják hosszabbítani az ársapkákat. Ezt azzal indokolta, hogy azt gondolják, hogy „ilyen brutális áremelkedést nem szabad rászabadítani az emberekre, mint a környező országokban, ahol 15 százalék körüli, a balti államokban pedig 18-20 százalék körüli az infláció.”

(atv.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.