1p

A védettségi igazolványunkat is elismeri az ázsiai ország.

A Kormány 1918/2021. (XII. 16.) határozata szerint Magyarország 105 600 adag Sinopharm SARS-CoV-2 (Vero Cell) vakcinát ad ingyenesen az  Iráni Iszlám Köztársaság részére azzal a  céllal, hogy azok az  afganisztáni menekültek oltási programja során használják fel azokat. Az emberi erőforrások miniszterének ezt 60 napon belül át kell adnia - derül ki a Magyar Közlöny friss számából.

Egy másik rendelettel Irán is felkerült azon országok közé, amelyekkel kölcsönösen elismerjük a védettségi igazolványokat. Ezek immár a következők: Albán Köztársaság, Bahreini Királyság,Ciprusi Köztársaság, Cseh Köztársaság, Egyiptomi Arab Köztársaság, Észak-macedón Köztársaság, Georgia, Horvát Köztársaság, Indiai Köztársaság, Iráni Iszlám Köztársaság, Kazah Köztársaság, Kirgiz Köztársaság, Maldív Köztársaság, Marokkói Királyság, Moldovai Köztársaság, Mongólia, Montenegrói Köztársaság, San Marino Köztársaság, Seychelle Köztársaság, Szerb Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Szlovén Köztársaság, Török Köztársaság, Tunéziai Köztársaság, Ukrajna, Üzbég Köztársaság, Zöld-foki Köztársaság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!