<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Gondolkoznak az oroszok azon, hogy 1980 után ismételten otthont adjanak a nyári olimpiai játékoknak.

Oroszország fontolóra vette, hogy kandidál a 2036-os nyári olimpiai játékok rendezésére Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint, aki pénteken olimpiai bajnokokkal és érmesekkel találkozott a Rosztov megyei Szambek faluban.

Legutoljára egyébként 2014-ben a téli olimpiai játékok érkeztek Oroszországba. (Fotó: Pexels/A kép illusztráció)Legutoljára egyébként 2014-ben a téli olimpiai játékok érkeztek Oroszországba. (Fotó: Pexels/A kép illusztráció)

Lavrov elárulta, Szentpétervár és Kazany már készíti a pályázatát. Az orosz diplomácia vezetője azt tanácsolta Rosztov megye vezetőinek, hogy ne húzzák az időt, ha szeretnének versenybe szállni. Borisz Piotrovszkij, Szentpétervár kormányzóhelyettese újságírók előtt azt hangoztatta, hogy Oroszország „északi fővárosa” fejlett sportinfrastruktúrával rendelkezik, amely alkalmas a legrangosabb nemzetközi sportesemények fogadására. Hozzátette, hogy a város kész megépíteni mindent, amire csak szükség lehet egy olimpia megrendezéséhez.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.