2019. január 10. 10:52

Minden uniós intézménybe a bevándorlás ellenes embereket akarja beültetni.

Orbán Viktor kormányfő a gazdasági eredmények ismertetésével kezdte a Kormányinfót. Mint mondta, a gazdaság 4,6 százalékkal bővült tavaly, az államadósság nem haladta meg a 71 százalékot, az államháztartás hiánya megállt 2 százaléknál. "Mi erre azt mondjuk a Fideszben, hogy Magyarország jobban teljesít" - mondta, majd kiemelte a jegybankelnök (Matolcsy György) és a pénzügyminiszter (Varga Mihály) érdemeit.

Fotó: MTI Fotó: MTI

Ezt követően az idei európai parlamenti választásra tért rá. Azt sorsfordítónak, a migránspolitika szempontjából fontosnak nevezte. Két célt fogalmazott meg: minden európai uniós intézményben, a parlamentben, tanácsban is a bevándorlásellenes erők kerüljenek többségbe. Továbbá, hogy a kormánypárt szerepeljen a legjobban a választáson.

Bejelentette, hogy a Fidesz listáján első helyen álló személy - aki korábbi bejelentés szerint Trócsányi László jelenlegi igazságügyi miniszter lesz - egyben Magyarország jelöltje lesz a következő Európai Bizottságba.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.