<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Koronavírussal fertőzött lett Rudy Giuliani, Donald Trump amerikai elnök személyes ügyvédje – derült ki az elnök Twitteren közzétett bejegyzéséből.

Giuliani vezeti Trump jogászcsapatát, amely azzal próbálkozik, hogy választási csalásokra és szabálytalanságokra hivatkozva perekkel fordítsa meg a választási eredményt Trump javára.

Légy jobban mielőbb, Rudy, folytatni fogjuk! - írta az elnök.

A jelenlegi állás szerint az elnökválasztás révén Joe Biden 306 elektori voksot nyert el, az elnökséghez pedig már 270 is elég. Trump mindezek ellenére még mindig nem ismeri el vereségét, és továbbra is bizakodóan beszél.

Meg fogjuk nyerni ezt a választást. Meg fogják próbálni meggyőzni önöket arról, hogy vesztettünk. De nem vesztettünk

- hangoztatta szombaton két republikánus párti szenátorjelöltet támogató kampánygyűlésen.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.