<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A járvány alatt négy nappal növekedett az átlagos várakozási idő. Legkényesebbek a hiányszakmák rendelései.

Egy szakrendelésre bejutni átlagosan 30 napos várakozási időt jelent – derüli a Medicina 2000 Járóbeteg Szakellátási Szövetség legfrissebb felméréséből. A várakozási idő az utóbbi években folyamatosan nőtt, a pandémia ezekhez négy napot tett hozzá.

A várakozási idő tovább nőtt. Fotó: depositphotosA várakozási idő tovább nőtt. Fotó: depositphotos

A jelentés szerint legkevesebbet a sebészeti ellátásra (3,1 nap), a gyermekgyógyászatra (8 nap) és a fül-orr-gégészetre (9 nap) kell várni. A pszichiátria és a nőgyógyászat két hétnél is több, írta meg a népszava.

Leghosszabb a várakozás az endokrinológiára és az angiológiára, ahol a várakozási idő elérheti a 3,5 hónapot is.

További részletek a népszava cikkében itt olvashatók.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.