2020. február 7. 10:40
mfor.hu

A hazai fizetőeszköz folyamatosan gyengül, az euróval szemben most éppen 339,26 forint a negatív rekordja, de a helyzet percről percre változik.

Az utóbbi hónapokban több negatív árfolyamrekordot is felállított forint ezúttal a tegnapi váratlan cseh kamatemelés hatására kezdett gyengülni, miután annak következtében a befektetők számára a 2,25 százalékos kamatozású korona még vonzóbb lett a csak 0,9 százalékot hozó hazai fizetőeszközzel szemben. 

S meglehet, itt még nincs vége a hazai fizetőeszköz – és emiatt a külföldre utazni szándékozók és az importálók – megpróbáltatásainak, ha ugyanis ma a román jegybank is szigorít, az még tovább ronthatja a forint helyzetét. Nem véletlen, hogy elemzők már 340-es euróárfolyamot vizionálnak, de korábban volt már 350-es prognózis is.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.