<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

A legfrissebb Magyar Közlönyben szereplő rendelet szerint ismét meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet.

A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendeléséről, valamint a válsághelyzet elrendelésével, fennállásával és megszüntetésével összefüggő szabályokról szóló jogszabály szeptember elején vesztette volna hatályát, ám az Orbán Viktor jegyezte rendelet szerint azt 2021 március 7-ig meghosszabbították.

Korábban a kormány arra hivatkozott, hogy Törökország felől a balkáni migrációs útvonalon továbbra is sokan vannak úton. Látva a zavaros török belpolitikai helyzetet, ez a veszély továbbra is fenyegetőnek tűnik.

A válsághelyzet meghosszabbítása a törvényben előírt speciális jogosítványokat ad az állami, rendvédelmi szervek kezébe. Így garantálható, hogy továbbra is a lehető leghatékonyabban tudjunk fellépni az illegális bevándorlókkal szemben a határnál és akár Magyarország teljes területén.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.