<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A Facebook-oldalán jelentette be lemondását a miniszterhelyettes. Új kihívások találták meg.

"A mai napon, megköszönve a bizalmat és a közös munkát, új feladatok vállalásáról és a miniszterhelyettesi megbízatásról való lemondásról egyeztettem Gulyás Gergely miniszter úrral. Áttekintve a helyzetet miniszter úr elfogadta: lemondok államtitkári megbízatásomról és más területen folytatom a munkát" - jelentette be Facebook-oldalán Fürjes Balázs.

Az ok egyszerű: több olyan kihívás is jelentkezik egyszerre, amelyeknek szívesen tesz eleget Fürjes. Egy része ennek a magánszektorból érkezett, mint írja: "a terep nem idegen nekem, harmincéves pályafutásom felét töltöttem a vállalati világban vezetőként és egy nagy nemzetközi ügyvédi irodában – most visszatérek oda, ahol korábban sok mindent tanultam és ahol, mindig csapatjátékosként, másokkal együtt már egyszer sikerült szép eredményeket elérnem".

A másik pedig a sport világából érkezett, a Magyar Olimpiai Bizottság felkérte őt arra, hogy pályázza meg a NOB-tagságot.