1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Még készülnek, de láthatjuk az első komolyabb tesztjét a világszinten is egyedülálló repülőgépnek.

Jövőre talán már egy ilyet is láthatunk a légiparádén? A képen egy Airbus látható az idei ünnepségről. Fotó: MTI/Lakatos Péter
Jövőre talán már egy ilyet is láthatunk a légiparádén? A képen egy Airbus látható az idei ünnepségről. Fotó: MTI/Lakatos Péter

A brazil Embraer repülőgépgyártó tette közzé azt a felvételt, amely a mellékelt bejegyzés szerint a Magyarországnak szánt KC-390 típusú repülőgépek első áram alá helyezését lehet látni. A teszt a cég szerint bizonyította, hogy az elsődleges elektromos rendszer már kész és működőképes. A következő lépés a különböző rendszerek installálása, valamint az első levegőbe emelkedés lesz.

A magyar kormány 2020-ban rendelt meg két KC-390-es többcélú repülőgépet a brazli gyártótól, ezekből egy elvileg még idén, a másik jövőre érkezhet meg. A gépek különlegessége, hogy ezek lesznek a világon a KC-390-esek első olyan példányai, amelyek fedélzetén intenzív egészségügyi ellátásra is lehetőség nyílik.

(via 24.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!