1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Szépen zárta a hetet a nemzeti fizetőeszközünk.

Erősödött a forint a vezető devizákkal szemben pénteken késő délután a bankközi devizapiacon reggelhez képest. Az euró árfolyama 374,39 forintra gyengült röviddel 18 óra után a reggel hét órakor jegyzett 375,49 forintról. Az euró jegyzése pénteken 373,75 forint és 376,35 forint között mozgott.

A svájci frank árfolyama a reggeli 380,27 forintról 378,92 forintra csökkent, a dolláré pedig 344,02 forintról 343,11 forintra süllyedt. Az euró jegyzése a reggeli 1,0915 dollárról 1,0912 dollárra változott.

További árfolyamokat itt nézhet meg.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!