2012. augusztus 2. 05:34

A RAV4 sportváltozatát és Lexus sedanokat hív vissza a japán Toyota a hátsó felfüggesztésük miatt.

Hozzávetőlegesen 778 ezer darab, az USA-ban 2006-tól 2011-ig értékesített RAV4 SUV és a 2010-es Lexus HS 250h típusú autókat érint az önkéntes visszahívás. A gyártó szerint a hátsó felfüggesztés karjának nem megfelelő illesztése balesetveszélyt okozhat.

Mint ismert, a Toyota értékesítése és piaci részesedése 2009-ben jelentős mértékben visszaesett, amikor kiderült, hogy bizonyos típusoknál hirtelen sebesség-gyorsulást okozott az autószőnyeg nem megfelelő illesztése, amely a gázpedál beragadásával járt együtt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.