TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Chrysler 367 ezer egyterű visszarendelését jelentette be szerdán az Egyesült Államokban amiatt, hogy a járművek légzsákjai balesetet okozhatnak, a Volkswagen pedig a lehetséges üzemanyag-szivárgás megelőzése miatt 228 ezret.

A Chrysler esetében az intézkedés a 2008-as Chrysler Town és Country, valamint a Dodge Grand Caravan modelleket érinti. A gyártó szerint a fűtő-légkondicionáló rendszer mellett beszivárgó víz kiiktathatja a légzsák figyelmeztető jelzését és véletlenszerűen a zsákok felfúvódását is okozhatja.

A VW a 2007-2009-es Golfokat, Jettákat, Jetta Sportwageneket és Rabbiteket, valamint a 2006-2010-es gyártású új bogarakat hívja vissza, mert az ablaktörlő egy, a motorháztető alatt található műanyag alkatrésze kidörzsölheti az üzemanyag-vezetéket, ami tüzet okozhat.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.