1p

A Chrysler 367 ezer egyterű visszarendelését jelentette be szerdán az Egyesült Államokban amiatt, hogy a járművek légzsákjai balesetet okozhatnak, a Volkswagen pedig a lehetséges üzemanyag-szivárgás megelőzése miatt 228 ezret.

A Chrysler esetében az intézkedés a 2008-as Chrysler Town és Country, valamint a Dodge Grand Caravan modelleket érinti. A gyártó szerint a fűtő-légkondicionáló rendszer mellett beszivárgó víz kiiktathatja a légzsák figyelmeztető jelzését és véletlenszerűen a zsákok felfúvódását is okozhatja.

A VW a 2007-2009-es Golfokat, Jettákat, Jetta Sportwageneket és Rabbiteket, valamint a 2006-2010-es gyártású új bogarakat hívja vissza, mert az ablaktörlő egy, a motorháztető alatt található műanyag alkatrésze kidörzsölheti az üzemanyag-vezetéket, ami tüzet okozhat.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!