<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Jelentősen csökkentek a Burger King eladásai Nagy-Britanniában. A cég szerint ennek oka, hogy egyre nagyobb az igény az egészséges ételekre. Így az amerikai gyorsétteremlánc tejből és gyümölcsből álló gyerekmenüvel, illetve extra salátával, paradicsommal kérhető hamburgerekkel jelentkezik.

Sótlan sült krumplit is választhatnak a britek

A világ második legnagyobb hamburgerese megnevezte azt a 650 brit éttermet, amely miatt estek az eladásai, miközben az egész világon erősödik az egészséges ételek piaca - közli a Guardian.

A Burger King vezérigazgatója, John Chidsey közölte, hogy a társaságnak 3 millió dolláros (1,6 millió fontos) tőkeinjekciót kell véghezvinnie, hogy megerősítse a brit üzleteket.

Chidsey hozzátette, hogy a cég már tett lépéseket, hogy egészségesebbé tegye ételeit - például Nagy-Britanniában nem tesz sót a sült krumplira, csak ha a vásárló kéri. Egy gyerek menü pedig tejből, szőlőből és almából áll. Ezen kívül a vásárlók extra salátával és paradicsommal megrakott hamburgereket is vehetnek.

A Burger King problémáival ellentétben a cég nagyobb riválisa, a McDonalds a múlt hónapban azt közölte, hogy Nagy-Britanniában megerősödtek az eladások, miután átalakították az éttermeket, új marketingstratégiát alkottak, és lehetővé tették olyan ételek választását, mint a répapálcikák, az almamártás és a diós saláta.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.