2013. január 2. 13:34

Peter Stracart nevezték ki a General Electric (GE) közép- és kelet-európai régióért felelős vezérigazgatójának 2013. január 1-től - közölte a GE szerdán.

A cég közleménye szerint az új régiós vezérigazgató a Hilti Corporationtől érkezett a GE-hez.

Peter Stracar 1965-ben Csehországban született, a Kassai Műszaki Egyetem villamosmérnöki és számítástechnikai karán szerzett mesterfokozatot.     

Nani Beccalli-Falco, a GE Europe elnök-vezérigazgatója a közleményében hangsúlyozza, hogy a 4,5 milliárd dolláros piacot jelentő Közép- és Kelet-Európa fontos régió számukra, a cég repüléstechnikai, energetikai és egészségügyi üzletága jelentős technológiai, fejlesztő- és gyártókapacitásokkal rendelkezik a térségben.

A GE 22 éve elsőként vetette meg a lábát a régióban a rendszerváltást követően, amikor megvette a fényforrásgyártással foglalkozó magyarországi Tungsramot.

Jelenleg  a GE a régió egyik legnagyobb befektetőjeként 26 ezer munkavállalót foglalkoztat a Közép- és Kelet-Európában lévő 18 gyárában és 5 technológiai központjában.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.