TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Peter Stracart nevezték ki a General Electric (GE) közép- és kelet-európai régióért felelős vezérigazgatójának 2013. január 1-től - közölte a GE szerdán.

A cég közleménye szerint az új régiós vezérigazgató a Hilti Corporationtől érkezett a GE-hez.

Peter Stracar 1965-ben Csehországban született, a Kassai Műszaki Egyetem villamosmérnöki és számítástechnikai karán szerzett mesterfokozatot.     

Nani Beccalli-Falco, a GE Europe elnök-vezérigazgatója a közleményében hangsúlyozza, hogy a 4,5 milliárd dolláros piacot jelentő Közép- és Kelet-Európa fontos régió számukra, a cég repüléstechnikai, energetikai és egészségügyi üzletága jelentős technológiai, fejlesztő- és gyártókapacitásokkal rendelkezik a térségben.

A GE 22 éve elsőként vetette meg a lábát a régióban a rendszerváltást követően, amikor megvette a fényforrásgyártással foglalkozó magyarországi Tungsramot.

Jelenleg  a GE a régió egyik legnagyobb befektetőjeként 26 ezer munkavállalót foglalkoztat a Közép- és Kelet-Európában lévő 18 gyárában és 5 technológiai központjában.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.