1p

Kegyes volt az időjárás: csak a státusztörvény elleni pedagógustüntetés elején volt egy hatalmas zivatar, utána esernyők nélkül át tudott vonulni a többezeres tömeg a Belügyminisztérium elé. Kameránkkal mi is ott voltunk, és erős mondatok hangzottak el.

A tegnap reggel a Belügyminisztérium előtti ülősztrájkkal indult, este ugyanott tüntetéssel végződött, a kettő közé pedig beékelődött egy országos pedagógussztrájk. A Kálvin téri gyülekezőnél többezresre duzzadt tömeg a Belügyminisztérium elé vonult, melynek résztvevőit arról faggattuk, miért gondolták úgy, hogy ott kell lenniük a tüntetésen, mi a legnagyobb gond a bevezetendő státusztörvénnyel, s hogy hozhat-e egy ilyen tüntetés valós eredményt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!