TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Ha nincs semmi érdekes sportesemény, akkor lehet, hogy jól jön most egy olyan poszt, ahol sporttal, a sport világával kapcsolatos tényeket, érdekességeket olvashatsz. Jó szórakozást!

 1. Wimbledonban ma már 8 milliméteresre nyírják a füvet. 1949-ig hosszabb volt a fű mérete, de egy játékos kígyó mart meg.
 2. A Betclic adatai alapján a sport legrégebbi trófeája az America’s Cup. Az 1851-es indulást követően, az amerikaiak 132 évig nyertek, mígnem Ausztrália el nem orozta a kupát 1983-ban.
 3. A tollaslabda sebessége meghaladhatja a 180km/óra sebességet és akár a 350 km/óra sebességet is elérheti.
 4. A mikrohullámú sütőben melegített baseball labda sokkal messzebbre repül, mint egy fagyott baseball labda.
 5. A Bahama-szigeteken nagy népszerűségnek örvend a Los Angeles Lakers, az Unibet adatai alapján.
 6. Az Egyesült Államok egyik legrégebbi, folyamatosan tartott sporteseménye (1875) a Kentucky Derby, a második pedig a Westminster Kennel Club kutyakiállítás (1876).
 7. A Yankees 1929-től kezdte el a baseballjátékosok számszerinti azonosítását.
 8. A világon több mint 100 millió ember rendelkezik vadászengedéllyel.
 9. 1799 mérföldkő volt, már ami az ejtőernyőzést illetti. Jeanne- Genevieve Garnerin volt az első női ejtőernyős, aki leugrott egy hőlégballonról.
 10. Magic Johnson mögött a második legjobb birkózónak a michigani Kevin Nasht tartják.
 11. Deion Sanders volt az első atléta, aki 1995-ben rap tudását bemutatta a Pro Bowl zenei gálán.
 12. 1457-ben, Angliában egy ideig nem lehetett golfozni, mert úgy vélték, hogy eltereli az íjászatról a figyelmet, pontosabban a háttérbe szorul az íjászat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.