2019. november 14. 12:31

Ha nincs semmi érdekes sportesemény, akkor lehet, hogy jól jön most egy olyan poszt, ahol sporttal, a sport világával kapcsolatos tényeket, érdekességeket olvashatsz. Jó szórakozást!

 1. Wimbledonban ma már 8 milliméteresre nyírják a füvet. 1949-ig hosszabb volt a fű mérete, de egy játékos kígyó mart meg.
 2. A Betclic adatai alapján a sport legrégebbi trófeája az America’s Cup. Az 1851-es indulást követően, az amerikaiak 132 évig nyertek, mígnem Ausztrália el nem orozta a kupát 1983-ban.
 3. A tollaslabda sebessége meghaladhatja a 180km/óra sebességet és akár a 350 km/óra sebességet is elérheti.
 4. A mikrohullámú sütőben melegített baseball labda sokkal messzebbre repül, mint egy fagyott baseball labda.
 5. A Bahama-szigeteken nagy népszerűségnek örvend a Los Angeles Lakers, az Unibet adatai alapján.
 6. Az Egyesült Államok egyik legrégebbi, folyamatosan tartott sporteseménye (1875) a Kentucky Derby, a második pedig a Westminster Kennel Club kutyakiállítás (1876).
 7. A Yankees 1929-től kezdte el a baseballjátékosok számszerinti azonosítását.
 8. A világon több mint 100 millió ember rendelkezik vadászengedéllyel.
 9. 1799 mérföldkő volt, már ami az ejtőernyőzést illetti. Jeanne- Genevieve Garnerin volt az első női ejtőernyős, aki leugrott egy hőlégballonról.
 10. Magic Johnson mögött a második legjobb birkózónak a michigani Kevin Nasht tartják.
 11. Deion Sanders volt az első atléta, aki 1995-ben rap tudását bemutatta a Pro Bowl zenei gálán.
 12. 1457-ben, Angliában egy ideig nem lehetett golfozni, mert úgy vélték, hogy eltereli az íjászatról a figyelmet, pontosabban a háttérbe szorul az íjászat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.