2015. november 24. 15:10

Megkezdődtek a beváltások az Otthon Melege Program alprogramjának, a mosógépcsere program keretében nyertes pályázatoknál. Vagyis az elkövetkezendő hetekben közel 44 ezer régi mosógépet cserélnek ki a tulajdonosok. Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a beváltás előtt?

Sok olyan kérdés van, amelyeket jó, ha megfontolunk egy ilyen jellegű beruházás előtt. A külső megjelenés mellett ugyanis nem árt, ha figyelembe vesszük például azt, hogy mekkora család igényeit szolgálja ki az adott gép, rendelkezik-e az adott modell olyan speciális programmal, mellyel további vízmegtakarítás érhető el, vagy, hogy például miért érdemes magasabb kategóriájú gépet vásárolni.

Szintén nem árt az elérhető garanciára is tekintettel lenni, hiszen idővel bármilyen meghibásodás bekövetkezhet és ennek jelentős anyagi vonzata is lehet.

A megfelelő gép kiválasztása mellett a Media Mark közleményében összeszedte azokat az adminisztrációs szempontokat is, amelyekre a nyerteseknek feltétlenül figyelnie kell ahhoz, hogy a kedvezményhez hozzájussanak. Ezek a pontok pedig a következők:

  • A beváltásnak a Támogatói Okirat kézhezvételétől számított 60 napon belül meg kell történnie.
  • A megrendelőn a név, email cím, telefonszám mezőt töltsük ki, a megjegyzés rovatba pedig a Támogató okiratban szereplő kódot és a pályázó születési dátumát írjuk.
  • Szintén figyelni kell arra, hogy a megrendelő az a személy legyen, aki pályázott. Máskülönben bukhatjuk a kedvezményt.
  • Fizetni csak készpénzben.
  • A szerződéskötés a pályázati feltételeknek megfelelően csak az áruházban történhet meg.
  • A szerződéskötést követően a kedvezményes összeget (az elnyert támogatás és a mosógép teljes árának különbözetét) kell kifizetni.
  • Szerződéskötést követően, amennyiben a régi készüléket leadta, az átvételi elismervény aláírását követően az ügyfél elszállíthatja az új mosógépet.
  • Amennyiben a régit nem tudja az áruházba szállítani, egyéni megállapodás és meghatározott díjszabás alapján kiszállítják neki az új terméket, a régi készüléket pedig díjmentesen elhozzák. Az átvételi elismervényt ebben az esetben a szállítócég viszi magával.

mfor.hu

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés