2019. augusztus 7. 11:50
mfor.hu

A mindennapi élet megterhelt pillanatai az ember sok energiáját felemésztik, ezért fontos megfelelően “utántölteni”. Az eredményt nem csak pillanatnyi fellángolásokkal, hanem tudatos életmód változtatással tudjuk elérni. Oda kell figyelnünk lelkünkre és testünkre egyaránt, hogy felszabadítsuk energiánkat, és formába kerüljünk.

Nos, az érzés ma már a wellness keretei között is elsajátítható. Tehát ajánlott olyan hotelt választani, amely programok, szolgáltatások széles kínálatával rendelkezik.

Programok kínálata

Fontos, hogy csak jól képzett szakemberek, sport és program animátorok segítségével kezdjünk komoly tervezgetésbe. Legyen szó preventív, rekreációs sportról, egyedi mozgásprogramokról, a lényeg, hogy mindenkinek meg kell találnia a személyiségéhez illőt.

Nézzünk néhány példát, amelyekben különleges lehetőségek rejlenek:

  • Fitball, DISC’O’SIT, smovey tréning, Pilates, Stretching vagy gerinctréning. A felsoroltak speciális, gerincbarát és ízületkímélő foglalkozásoknak tekinthetőek.

  • Aki az egyszerűbb sportokat kedveli, annak egy reggeli torna vagy vízi gimnasztika a legalkalmasabb.

  • Az intenzív edzők sportjai közé sorolható a zsírégető FitBall, az alakformáló Body Ball, valamint az Aqua Aerobik.

  • A keleti, már-már spirituális mozgásformák népszerű módja például a Napüdvözlet, a Holdüdvözlet és az Öt Tibeti jógagyakorlat.

  • Aki a szabadtéri sportokért rajong, kipróbálhatja a Nordic vagy a Smovey Walking élményét. De egy jó kerékpártúra sem okoz csalódást.

  • Ma már lehetőség van rehabilitációs tréningek kipróbálására is, mint az Osteoporosis tréning.

  • Ha nem a vad sportok pártolója, akkor relaxációs technikák elsajátítása is adott mindenki számára.

  • Ha fitnesz terembe látogatna, akkor minőségi felszereltségűt válasszon. Például Life Fitness cardio- és erősítőgépekkel berendezettet.

  • Gondolni kell a gyerekekre is! Számukra egy játékos, gyógytornász vezette gerinctorna is érdekes.

Családbarát tervek

A pihentető hétvégék alkalmával kellemes olyan helyre utazni, ahol a gyerekek is levezethetik felesleges energiájukat.

Legyen benne játszótér, családi élménymedence, gyermekmedence, igényelhető gyermekfelügyelet. Különböző oktatások, mint a tenisz vagy lovas oktatás.

A szórakozás a felnőtteké. Egy könnyed borkóstolás mondjuk a badacsonyi tájegység boraiból, egy magyaros este; vacsorával és cigányzenével, egy hangulatos táncest. Élőzene a ‘70-es ‘80-es évekbeli slágerekkel, amit akár a Mandarin Bar & Café színpadán is láthat.

A falakon kívül

A programok után egy könnyed séta is belefér. Az ország hagyományainak, népművészetének megtekintésével egy elvarázsolt, megújult Énje kerülhet előtérbe.

Véletlenül a leírtakat tudjuk, hol élheti át. A hévízi Hotel Európa fit****superior Önt is tárt karokkal várja. Aktív energia, aktív közegben!

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.