2019. augusztus 7. 11:50
mfor.hu

A mindennapi élet megterhelt pillanatai az ember sok energiáját felemésztik, ezért fontos megfelelően “utántölteni”. Az eredményt nem csak pillanatnyi fellángolásokkal, hanem tudatos életmód változtatással tudjuk elérni. Oda kell figyelnünk lelkünkre és testünkre egyaránt, hogy felszabadítsuk energiánkat, és formába kerüljünk.

Nos, az érzés ma már a wellness keretei között is elsajátítható. Tehát ajánlott olyan hotelt választani, amely programok, szolgáltatások széles kínálatával rendelkezik.

Programok kínálata

Fontos, hogy csak jól képzett szakemberek, sport és program animátorok segítségével kezdjünk komoly tervezgetésbe. Legyen szó preventív, rekreációs sportról, egyedi mozgásprogramokról, a lényeg, hogy mindenkinek meg kell találnia a személyiségéhez illőt.

Nézzünk néhány példát, amelyekben különleges lehetőségek rejlenek:

  • Fitball, DISC’O’SIT, smovey tréning, Pilates, Stretching vagy gerinctréning. A felsoroltak speciális, gerincbarát és ízületkímélő foglalkozásoknak tekinthetőek.

  • Aki az egyszerűbb sportokat kedveli, annak egy reggeli torna vagy vízi gimnasztika a legalkalmasabb.

  • Az intenzív edzők sportjai közé sorolható a zsírégető FitBall, az alakformáló Body Ball, valamint az Aqua Aerobik.

  • A keleti, már-már spirituális mozgásformák népszerű módja például a Napüdvözlet, a Holdüdvözlet és az Öt Tibeti jógagyakorlat.

  • Aki a szabadtéri sportokért rajong, kipróbálhatja a Nordic vagy a Smovey Walking élményét. De egy jó kerékpártúra sem okoz csalódást.

  • Ma már lehetőség van rehabilitációs tréningek kipróbálására is, mint az Osteoporosis tréning.

  • Ha nem a vad sportok pártolója, akkor relaxációs technikák elsajátítása is adott mindenki számára.

  • Ha fitnesz terembe látogatna, akkor minőségi felszereltségűt válasszon. Például Life Fitness cardio- és erősítőgépekkel berendezettet.

  • Gondolni kell a gyerekekre is! Számukra egy játékos, gyógytornász vezette gerinctorna is érdekes.

Családbarát tervek

A pihentető hétvégék alkalmával kellemes olyan helyre utazni, ahol a gyerekek is levezethetik felesleges energiájukat.

Legyen benne játszótér, családi élménymedence, gyermekmedence, igényelhető gyermekfelügyelet. Különböző oktatások, mint a tenisz vagy lovas oktatás.

A szórakozás a felnőtteké. Egy könnyed borkóstolás mondjuk a badacsonyi tájegység boraiból, egy magyaros este; vacsorával és cigányzenével, egy hangulatos táncest. Élőzene a ‘70-es ‘80-es évekbeli slágerekkel, amit akár a Mandarin Bar & Café színpadán is láthat.

A falakon kívül

A programok után egy könnyed séta is belefér. Az ország hagyományainak, népművészetének megtekintésével egy elvarázsolt, megújult Énje kerülhet előtérbe.

Véletlenül a leírtakat tudjuk, hol élheti át. A hévízi Hotel Európa fit****superior Önt is tárt karokkal várja. Aktív energia, aktív közegben!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.