2018. november 14. 20:24
mfor.hu

Azzal kecsegtetnek, hogy a címzett visszakaphatja befizetett adója egy részét.

A NAV nevében küldözgetnek e-maileket csalók, melyben azt írják, a címzett visszakaphatja befizetett adója egy részét. Ehhez a levélben mellékelt linkre kell kattintani, és megadni személyes- és bankkártya-adatokat.

Az adóhivatal arra figyelmeztet, hogy a leveleket törölni kell, a linket semmiképp sem szabad megnyitni, ha pedig mégis megadtuk a bankkártya-adatokat, azonnal tiltassuk le a kártyát.

A csalók levele formailag szinte teljesen megegyezik a hivatalos NAV-küldeményekkel, viszont nincs bennük név szerinti megszólítás, van viszont sok helyesírási hiba, és helyenként magyartalan a megfogalmazása is. A bennük lévő link pedig csak látszatra vezet a NAV oldalára, amúgy annak adathalász utánzata.

(hirado.hu)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.