2018. november 14. 20:24
mfor.hu

Azzal kecsegtetnek, hogy a címzett visszakaphatja befizetett adója egy részét.

A NAV nevében küldözgetnek e-maileket csalók, melyben azt írják, a címzett visszakaphatja befizetett adója egy részét. Ehhez a levélben mellékelt linkre kell kattintani, és megadni személyes- és bankkártya-adatokat.

Az adóhivatal arra figyelmeztet, hogy a leveleket törölni kell, a linket semmiképp sem szabad megnyitni, ha pedig mégis megadtuk a bankkártya-adatokat, azonnal tiltassuk le a kártyát.

A csalók levele formailag szinte teljesen megegyezik a hivatalos NAV-küldeményekkel, viszont nincs bennük név szerinti megszólítás, van viszont sok helyesírási hiba, és helyenként magyartalan a megfogalmazása is. A bennük lévő link pedig csak látszatra vezet a NAV oldalára, amúgy annak adathalász utánzata.

(hirado.hu)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.