1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az idén eddig mindhárom fő devizával szemben erősödött.

Megfordítani látszik a forint a negatív trendet. A csütörtöki 380,46-os zárással szemben az euró már csaknem a 380-as lélektani határon nyitott, a dollár jegyzése 35 fillérrel, 348,46 forintra csökkent, míg a svájci franké ennél is nagyobb mértékben, több mint 1 egységgel, 398,51 forintra.

November egyébként közel tökéletesre sikeredett a forint számára, hiszen az euróval szemben 05, míg a dollár ellenében 3,5 százalékkal erősödött, igaz, a svájci frankért csütörtökön 0,6 százalékkal többet kellett leszurkolni, mint a múlt hónap első napján.

Ugyanakkor ha az egész évet nézzük, akkor már teljes a siker, nemcsak az euró és a dollár vált olcsóbbá január 1-jéhez képest, 4,8, illetve 6,5 százalékkal, hanem a svájci frank is 1 százalékkal.

A devizaárfolyamok között laptársunk, a szintén a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár oldalán böngészhet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!