1p

Nem tud elmozdulni a hazai fizetőeszköz a 390-es szint közeléből.

Gyengült kissé a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Péntek reggeli jegyzésén a forint gyengébben áll a hét eleji kezdésnél - áll az MTI összesítésében.

Az eurót péntek reggel hét órakor 386,85 forinton jegyezték a csütörtök esti 386,78 forint után. A dollár jegyzése 366,71 forintra kúszott fel 366,45 forintról, a svájci franké pedig 404,47 forintra 404,21-ről. A hét eleji kezdésnél a forint 0,2 százalékkal áll gyengébben az euróval és a dollárral, illetve 0,7 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben péntek reggeli jegyzésén.

Az év eleje óta 3,2 százalékkal erősödött a forint az euróval és 1,7 százalékkal a dollárral szemben, de 0,2 százalékkal áll gyengébben a svájci frank ellenében.

További árfolyamokat az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoport által megjelentetett Privátbankár oldalán talál.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!