2019. november 8. 09:27

Kutyabarátaink étkezésével kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő kérdések: Szeretnél minőségi alapanyagokból készült kutyatápot választani? Szeretnéd a kutyád táplálkozási igényeit maradéktalanul kielégíteni? Szeretnéd, hogy minden életkorban az aktuális igényeit elégítse ki kedvencednek a kutyatáp?

 

Ha mindháromra igennel felelünk, akkor a legmegfelelőbb választás az Eukanuba kutyatáp. A gyártó különösen jól ismeri a kutyák táplálkozási szokásait és szükségleit, így nyugodt lehetsz, hogy az Eukanuba kutyatáptól a lehető legjobbat kapja.

Kicsitől a nagyig, kölyöktől a felnőttig

Az Eukanuba tápokat gyártó cég több évtizedes részletes kutatás során igyekezett felmérni a kutyák táplálkozási szokásait és így kialakítani a számukra legmegfelelőbb táplálékot. Ezeknek a kutatásoknak az alapja az, hogy mivel a kutyák is ragadozó ősökkel rendelkeznek, így számukra is az a legjobb, ha ennek megfelelően etetjük őket. Persze ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak hússal etessük őket, de nagyon fontos, hogy minden nap minőségi fehérjeforrást tudjunk nyújtani nekik.

Léteznek növényi alapú fehérjeforrások, de ezek nem fedezik azt, amire a kutyánk szervezete igényt tart. Ezek csupán csak életben tartják, és csak minimálisan képesek a szervezet ezen igényeit kielégíteni, közel sem elég egy kutya fehérje igényeinek. Ez az oka annak, hogy az Eukanuba kutyatáp csak minőségi állati fehérjét tartalmaz, legfőképpen csirkét és bárányt, és ennek köszönhetően kutyák millióinak van lehetősége arra, hogy hosszú, boldog és egészséges életet élhessenek.

Milyen különleges igények lehetnek?

Egyértelmű, hogy a különböző életkorban és különböző testalkatú kutyáknak más és más tápanyagszükségletei vannak. Ezért a Kutyakajas.hu-nál forgalmazott Eukanuba kutyatápot úgy fejlesztették ki, hogy megtaláld a kedvenced számára a legmegfelelőbbet a kicsiktől egészen a nagyokig, nemcsak korban, de termetben is, mert nem mindegy, mit eszik egy kölyökkutya vagy egy kifejlett felnőtt állat; vagy egy kistestű és egy óriás kutya.

Az Eukanuba kutyatápokkal már a kezdetektől megalapozhatjuk a kedvencünk egészségét, hogy hosszú életet élhessen. A minőségi alapanyagokból készült eledel nem tartalmaz semmilyen mesterséges aromát vagy színezéket, és az állat szervezete az összetevők minden részét hasznosítani tudja.

Ahogy pedig nő a kis kedvencünk, úgy tudunk váltani a korának és méretének megfelelő tápok között, nem kell attól tartanunk, hogy nem fog neki ízleni, garantáltan ugyanúgy szeretni fogja a korának megfelelő Eukanuba kutyatápot, mint az azt megelőzőt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.