TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Kutyabarátaink étkezésével kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő kérdések: Szeretnél minőségi alapanyagokból készült kutyatápot választani? Szeretnéd a kutyád táplálkozási igényeit maradéktalanul kielégíteni? Szeretnéd, hogy minden életkorban az aktuális igényeit elégítse ki kedvencednek a kutyatáp?

 

Ha mindháromra igennel felelünk, akkor a legmegfelelőbb választás az Eukanuba kutyatáp. A gyártó különösen jól ismeri a kutyák táplálkozási szokásait és szükségleit, így nyugodt lehetsz, hogy az Eukanuba kutyatáptól a lehető legjobbat kapja.

Kicsitől a nagyig, kölyöktől a felnőttig

Az Eukanuba tápokat gyártó cég több évtizedes részletes kutatás során igyekezett felmérni a kutyák táplálkozási szokásait és így kialakítani a számukra legmegfelelőbb táplálékot. Ezeknek a kutatásoknak az alapja az, hogy mivel a kutyák is ragadozó ősökkel rendelkeznek, így számukra is az a legjobb, ha ennek megfelelően etetjük őket. Persze ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak hússal etessük őket, de nagyon fontos, hogy minden nap minőségi fehérjeforrást tudjunk nyújtani nekik.

Léteznek növényi alapú fehérjeforrások, de ezek nem fedezik azt, amire a kutyánk szervezete igényt tart. Ezek csupán csak életben tartják, és csak minimálisan képesek a szervezet ezen igényeit kielégíteni, közel sem elég egy kutya fehérje igényeinek. Ez az oka annak, hogy az Eukanuba kutyatáp csak minőségi állati fehérjét tartalmaz, legfőképpen csirkét és bárányt, és ennek köszönhetően kutyák millióinak van lehetősége arra, hogy hosszú, boldog és egészséges életet élhessenek.

Milyen különleges igények lehetnek?

Egyértelmű, hogy a különböző életkorban és különböző testalkatú kutyáknak más és más tápanyagszükségletei vannak. Ezért a Kutyakajas.hu-nál forgalmazott Eukanuba kutyatápot úgy fejlesztették ki, hogy megtaláld a kedvenced számára a legmegfelelőbbet a kicsiktől egészen a nagyokig, nemcsak korban, de termetben is, mert nem mindegy, mit eszik egy kölyökkutya vagy egy kifejlett felnőtt állat; vagy egy kistestű és egy óriás kutya.

Az Eukanuba kutyatápokkal már a kezdetektől megalapozhatjuk a kedvencünk egészségét, hogy hosszú életet élhessen. A minőségi alapanyagokból készült eledel nem tartalmaz semmilyen mesterséges aromát vagy színezéket, és az állat szervezete az összetevők minden részét hasznosítani tudja.

Ahogy pedig nő a kis kedvencünk, úgy tudunk váltani a korának és méretének megfelelő tápok között, nem kell attól tartanunk, hogy nem fog neki ízleni, garantáltan ugyanúgy szeretni fogja a korának megfelelő Eukanuba kutyatápot, mint az azt megelőzőt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.