1p

Erősödött a forint csütörtökön a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

 Az euró jegyzése este hat órára 382,34 forintra csökkent a kora reggeli 384,23 forintról, a dollár jegyzése 361,59 forintra ment le 364,77 forintról, a svájci franké pedig 403,75-re 405,73 forintról.

Csütörtök esti jegyzésén a forint 1,5 százalékkal áll erősebben a hétfői kezdésnél az euróval és a svájci frankkal szemben és 1,9 százalékkal a dollár ellenében.

Az év eleji kezdéshez képest a forint 4,3 százalék nyereségre tett szert az euróval és 3,1 százalék nyereségre a dollárral szemben, a svájci frankkal szemben pedig nagyjából az év eleji árfolyamán áll.

Merthogy estére erősödött a forint. Fotó: Pixabay
Merthogy estére erősödött a forint. Fotó: Pixabay

Ezek a számunkra legérdekesebb árfolyamok, de ha a többire is kíváncsi, az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár oldalán ezeket is megnézheti.

További részleteket az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár pénz- és tőkepiaci cikkeiből tudhat meg, amelyeket itt olvashat el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!