2018. szeptember 25. 08:19
mfor.hu

Az Aegon Lakástakarékpénzár 2018. október 1-jével felfüggeszti értékesítési tevékenységét, az Erste Lakástakarékpénztár pedig számlanyitási akciókkal várja az ügyfeleit.

Az Aegon Lakástakarékpénzár 2018. október 1-jével felfüggeszti értékesítési tevékenységét A pénzintézet közleménye szerint a meglévő ügyfeleknek nincs ezzel kapcsolatban teendője, új szerződéseket pedig szeptember 28-ig fogadnak be. A felfüggesztés okát egyelőre nem közölték. A meglévő szerződéseket továbbra is az Aegon Lakástakarékpénztár Zrt. fogja kezelni, ezenkívül azt közölték, hogy az Aegon Magyarország vállalatcsoport többi tagját és azok ügyfeleit nem érinti a lakástakarékpénztárral kapcsolatos döntés.

Az Aegon döntése ellenére sem áll meg a lakástakarékpénztári piac, az Erste Lakástakarék Zrt. több akciót is meghirdetett szeptember közepén, ami a számlanyitási díjat érinti. Az egyik a Mennyiségi akció, ami azoknak nyújt jelentős kedvezményt, akik egyszerre több lakástakarék számlát szeretnének kötni az Ersténél. Az Átkötési akciót pedig azok vehetik igénybe, akik az Erstét kivéve bármely magyarországi lakástakarékpénztárnál olyan lakástakarékpénztári szerződéssel rendelkeztek, amely az elmúlt 12 hónapban szűnt meg. Azok számára, akik megfelelnek az Átkötési akció feltételeinek, a számlanyitási díjat 100 százalékban elengedni az Erste. Mindkét akció 2018. december 17-ig vehető igénybe.

Bank360 vélemény: Egyre nagyobb a verseny a lakástakarékpénztárak között, így arra biztatjuk a lakástakarék számlanyitás előtt álló olvasókat, hogy szánjanak időt az ajánlatok összehasonlítására, vegyék figyelembe az időszakos kedvezményeket, és a döntéseiket a kitűzött pénzügyi céljaik alapján hozzák meg, hiszen leendő otthonuk múlik rajta. A Bank360 lakástakarék kalkulátorával könnyedén össze lehet hasonlítani a lakástakarékok aktuálisan elérhető legkedvezőbb ajánlatait.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.