TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Las Vegas a világ egyik legnagyobb szórakoztató és szerencsejáték központja. Fő bevételi forrása a turizmusból származik. Nem is csoda, hiszen évente több tízmillióan látogatják ezt a nyüzsgő, fényárban úszó várost. A város látnivalói között kiemelkednek a hotelek és a kaszinók, amelyek kicsinyített másai az olyan világvárosoknak, vagy országoknak, mint Párizs, Velence, vagy Egyiptom. A város napközben nem olyan izgalmas, ellenben éjjel, amikor minden neonfényben izzik sokkal lebilincselőbb, hiszen ilyenkor a fények szinte felpezsdítik az egész várost. A legtöbb látnivaló a Stripen található, amely több kilométer hosszú, így egy nap alatt nem is tudsz itt mindent megnézni.

Las Vegasban nem lehet unatkozni

A Velencét utánzó városrészben kedvedre gondolázhatsz. Ez egyébként egy jó kis romantikus program is szerelmespároknak. Las Vegas a lehetőségek tárháza, hiszen még arra is van itt lehetőség, hogy gondolázás közben mondjátok ki a boldogító igent.

Ha még nem jártál Párizsban, akkor itt is megtekintheted az Eiffel-torony kisebb mását, de New Yorkba is eljuthatsz, ha ellátogatsz a New York Hotelhez és Kaszinóhoz. Nem beszélve a Luxor Hotelről és Kaszinóról, ahol a Szfinxet is láthatod.

A Híres Bellagio szökőkutat se hagyd ki, hiszen itt a zene ritmusára szinte táncolnak a magasba szökő vízsugarak, miközben különféle színekben tündökölnek.

Ha múzeumlátogatásra vágysz, a Mob Múzeumot, vagy a Neon Múzeumot javaslom. Az előbbi a hírhedt gengszterek ereklyéit őrzi, de a múzeumban a bűnt üldözők relikviái is helyet kaptak.

Ha a túrázás is szerepel a repertoárodban, akkor a Grand Canyont válaszd, ahová még helikopter túrákat is szerveznek, de a Hoover-gát is nagy élmény lesz, majd meglátod.

Fremont Street

A Fremont Street nagy látványossága a Fremont Street Experiece show, amely egy hatalmas fényshow. Las Vegasba nyáron, vagy akár szilveszterkor is ellátogathatsz, hiszen a Fremont Streeten mindig van élet. Szuper jó helyek, remek programokkal és koncertekkel. Vannak itt mutatványosok, éttermek, kaszinók és bárok. Mindenki megtalálhatja a számítását.

Cirque du Soleil

A Cirqui du Soleil előadásait számos természeti és kulturális elem ihlette. Például a „Love show” elismeréssel adózik a Beatles előtt. A Cirque du Soleil előadását a kicsik és a felnőttek is éppúgy élvezhetik.

Las Vegasi titkok

Las Vegas a kisebb és nagyobb kápolnáiról is híres. A világon az egyetlen olyan város, ahol napi 300 esküvőt biztos, hogy tartanak. Az Egyesült Államokban, Las Vegas a legnépszerűbb esküvői helyszín.

Nem titok többé, hogy Las Vegas a turizmusból él főként. Olyannyira jó a bevételük, hogy a pénz egy részét iskolák és parkok fejlesztésére fordítják.

Las Vegasban létezik az úgynevezett black book, azaz fekete könyv, ahová azok neve kerül, akiket kitiltottak valamelyik kaszinó épületéből.

Egy Las Vegasba látogató szerencsét próbáló, 25 éves gépészmérnök elmondhatja, hogy neki aztán szerencsét hozott a város. Mindössze 100 dollárt dobott egy játékgépbe és 39 millió dollárt nyert, egy book of ra játékon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.