1p

Az elmúlt heti veszteség után hétfőn tovább gyengült a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Az euró jegyzése este hat órakor 389,46 forinton állt a kora reggeli 388,14 forint után. A dollár jegyzése 360,42 forintra ment fel 358,06 forintról, a svájci franké pedig 417,10 forintra emelkedett 414,51-ről.

A forint az elmúlt hetet nagy veszteséggel fejezte be, az euróval szemben 1,4 százalékkal, a dollárral szemben 1,7 százalékkal, a svájci frank ellenében pedig 2,4 százalékkal gyengült.

Az év eleji kezdéshez képest hétfő esti jegyzésén a forint 1,6 százalékkal áll gyengébben az euróval, 3,8 százalékkal a dollárral, és 1,1 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Reggel jobban megérte eurót váltani. Fotó: Depositphotos
Reggel jobban megérte eurót váltani. Fotó: Depositphotos

Élőben frissülő, további árfolyamokért kattintson laptársunk, a szintén a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!