2018. március 7. 14:25
mfor.hu

Aki máshogy fűt, annak máshogy kedveznek. Mindjárt itt a választás.

Az utóbbi időben alaposan felpörgött fideszes Facebook-aktivitáshoz alkalmazkodva a közösségi oldalon jelentette be Orbán Viktor, hogy a kormány megint rezsit csökkent. Ezt így, tavasz elején téli rezsicsökkentésnek keresztelték el. Íme, a bejelentés:

A miniszterelnök elmondása szerint a rezsicsökkentés keretében minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából. A távfűtésesek ugyanennyi kedvezményt kapnak, hogy hogyan, azt Kósa Lajos feladata lesz megtárgyalni az önkormányzatokkal. Aki pedig fával vagy szénnel fűt, azoknak az erre való szociális pénzügyi keretet 1 milliárd forinttal növeli a kormány, ezt Pintér Sándor intézi.

A videóban még egy dolgot bejelent Orbán, de ez aligha lep meg bárkit is: igen, tényleg, valóban, komolyan lesz húsvéti Erzsébet-utalvány is, vagyis az idősek megint kapnak 10 ezer forintnyi bónt, most egy héttel a választás előtt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.