2018. március 7. 14:25
mfor.hu

Aki máshogy fűt, annak máshogy kedveznek. Mindjárt itt a választás.

Az utóbbi időben alaposan felpörgött fideszes Facebook-aktivitáshoz alkalmazkodva a közösségi oldalon jelentette be Orbán Viktor, hogy a kormány megint rezsit csökkent. Ezt így, tavasz elején téli rezsicsökkentésnek keresztelték el. Íme, a bejelentés:

A miniszterelnök elmondása szerint a rezsicsökkentés keretében minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából. A távfűtésesek ugyanennyi kedvezményt kapnak, hogy hogyan, azt Kósa Lajos feladata lesz megtárgyalni az önkormányzatokkal. Aki pedig fával vagy szénnel fűt, azoknak az erre való szociális pénzügyi keretet 1 milliárd forinttal növeli a kormány, ezt Pintér Sándor intézi.

A videóban még egy dolgot bejelent Orbán, de ez aligha lep meg bárkit is: igen, tényleg, valóban, komolyan lesz húsvéti Erzsébet-utalvány is, vagyis az idősek megint kapnak 10 ezer forintnyi bónt, most egy héttel a választás előtt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.