1p

Öt nappal ezelőtt még 390 forint felé araszolgatott a hazai fizetőeszköz, csütörtök reggel már karnyújtásnyira került a 384-es szint.

Csütörtök reggel az euró alig valamivel ért többet 384 forintnál, ami csaknem 5 forintos erősödés az öt nappal korábbi állapothoz képest. A svájci frankot 405,73 forinton jegyezték, a dollárt pedig 364,77 forinton. Egy euró 1,0534 dollárral ért fel.

Ezek a számunkra legérdekesebb árfolyamok, de ha a többire is kíváncsi, az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár oldalán ezeket is megnézheti.

További részleteket az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár pénz- és tőkepiaci cikkeiből tudhat meg, amelyeket itt olvashat el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!