1p

Ritkán szokott ugyanis előfordulni, hogy az egyik napról a másikra nem változik a jegyzés. Kedd reggel ez is megtörtént.

Egy eurót valamivel 386 forint felett állt kedd reggel. Ez hajszálra azonos szint, mint ahol a hétfői napot zárta a pénzünk a hazai fizetőeszközzel szemben. Az USA-dollárt 366 forint felett jegyezték, míg a svájci frankot 406 forinton.

Ezek a számunkra legérdekesebb árfolyamok, de ha a többire is kíváncsi, az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár oldalán ezeket is megnézheti.

További részleteket az Mfor mellett ugyancsak a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár pénz- és tőkepiaci cikkeiből tudhat meg, amelyeket itt olvashat el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!