<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A kirúgási és felmondási hullám miatt lehet, hogy csak napjai vagy órái vannak hátra a mikroblognak.

Ellepték a Twittert a #RIPTwitter és #TwitterDown hashtagek, ugyanis az üzemeltetői létszám annyira leapadt, hogy már nem az a kérdés bedől-e a közösségimédia-platform, hanem csak az, hogy napok vagy órák kérdése-e az összeomlás – szemlézi a Telex a The Guardian cikkét.

Elon Musk néhány napja közölte, elindul a Twitter 2.0, ehhez a dolgozók vagy csatlakoznak, vagy távozhatnak a cégtől. A projektről a milliárdos csak annyit árult el, „nagyon intenzív, „extrém hardcore” munkát és rengeteg túlórát” fog igényelni azoktól, akik belevágnak. Az ultimátumot követően több százan távoztak a cégtől azok után, hogy a mikroblog felvásárlása után Musk rengeteg embernek fel is mondott.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.