<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mit tud a világ legsikeresebb krimiírója, Jo Nesbø, amit mások nem, és mit tudnak a hősei, a zseniális gyilkosok? Az irodalmárral a siker nyomába eredtünk. 

Jo Nesbø világhírt a Harry Hole-sorozattal szerzett, amelyben egy alkoholista, lecsúszás szélén álló, sőt, azt gyakran el is érő, egzisztenciális kínokban gyötrődő nyomozó pszichopata sorozatgyilkosok után ered a nagy, kietlen skandináv hóban. A nyomozás során általában Harrynak legalább egy közeli barátja meghal, a szerelmét pedig akaratlanul is életveszélybe sodorja. 

A sorozat mellett azonban több más könyvvel is előállt a világhírű norvég szerző, legutóbb a Patkánysziget című novelláskötettel, a Féltékenységszakértővel és A Birodalom című regénnyel. Sorozatgyilkosok helyett hétköznapi emberek ölnek ezekben. Vajon ez is olyan jól sikerült? Nesbø receptjét kerestük a sikerhez és a három könyv rejtett titkait fejtettük meg Vaderna Gábor irodalmárral. 

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel csatornánkra, hogy azonnal értesüljön ajánlóinkról és elemzéseinkről.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.