1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Legalábbis Budapest mostani főpolgármesterének állítása szerint.

Az egy érdekes motívum, hogy először röppent fel, persze pletykaszinten, mert én nem tudom, hogy a kormánypártoknak ki lesz a jelöltje, de pletykaszinten először merül fel 33-34 éve, hogy netán előfordulhat, hogy közös jelöltje lesz egy ellenzéki pártnak és a kormánypártnak - jelentette ki Tarlós István a Hír TV Napi aktuális című műsorának pénteki adásában.

A volt főpolgármester arra a kérdésre, hogy Vitézy Dávidra gondolt-e, nemmel válaszolt. Majd később jelezte, hogy nem ajánlja, de nem is ellenzi a rendhagyó főpolgármester-jelöltet.

Vitézy 2022-ben fél éven át az Orbán-kormány közlekedésért felelős államtitkára, majd az LMP kérte fel, legyen a főpolgármester-jelöltje az idén júniusban esedékes önkormányzati választásokon. Főpolgármesteri ambícióiról azt mondta:

Van bennem arra ambíció, hogy Budapest jobban működjön, de hogy ennek most van-e itt az ideje, vagy így, abban nem vagyok biztos.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!