<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Motivációs elismerésként adták nekik a jutalmat.

Négymillió forintos jutalmat kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárai az áprilisi választás végén – derül ki a Blikk cikkéből. A portál szerint nyolc államtitkár kapott január és március között pénzt „motivációs elismerés” címszó alatt.

Rétvári Bence. Fotó: kormany.huRétvári Bence. Fotó: kormany.hu

Az érintettek többsége az EMMI szétdrabolása után is magas és nagy fizetéssel járó pozíciókba került: Rétvári Bence a belügyi tárcánál folytatta munkáját államtitkárként, vele tartott a köznevelésért felelős Maruzsa Zoltán és a szociális ügyekkel foglalkozó Fülöp Attila is. Vitályos Eszter a kulturális és innovációs tárca miniszterhelyettese lett, míg Szabó Tünde kormánybiztos.

A Blikk azt állítja, hogy rajtuk kívül még Horváth Ildikó egészségügyért, Fekete Péter kultúráért és Lőrinczi Zoltán nemzetközi ügyekért felelős egykori államtitkárok kaptak pénzt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.