1p

Motivációs elismerésként adták nekik a jutalmat.

Négymillió forintos jutalmat kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkárai az áprilisi választás végén – derül ki a Blikk cikkéből. A portál szerint nyolc államtitkár kapott január és március között pénzt „motivációs elismerés” címszó alatt.

Rétvári Bence. Fotó: kormany.hu
Rétvári Bence. Fotó: kormany.hu

Az érintettek többsége az EMMI szétdrabolása után is magas és nagy fizetéssel járó pozíciókba került: Rétvári Bence a belügyi tárcánál folytatta munkáját államtitkárként, vele tartott a köznevelésért felelős Maruzsa Zoltán és a szociális ügyekkel foglalkozó Fülöp Attila is. Vitályos Eszter a kulturális és innovációs tárca miniszterhelyettese lett, míg Szabó Tünde kormánybiztos.

A Blikk azt állítja, hogy rajtuk kívül még Horváth Ildikó egészségügyért, Fekete Péter kultúráért és Lőrinczi Zoltán nemzetközi ügyekért felelős egykori államtitkárok kaptak pénzt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!