2018. május 23. 13:58
mfor.hu

Elsőre további adóadminisztráció-csökkentést ígért.


Az adóügyeket Izer Norbert eddigi helyettes államtitkár viszi majd a Pénzügyminisztériumban, így a szakpolitikus lesz az adóhatóság legfőbb irányítója is.

Izer Norbert (MTI / Kovács Tamás) Izer Norbert (MTI / Kovács Tamás)

Minderről a Világgazdaság számolt be Varga Mihály pénzügyminiszter nyomán. Varga kedden, a Gazdasági Kabinet ülését követően elmondta, a NAV éléről távozó Tállai András negyedik ciklusát kezdi államtitkárként, ezúttal miniszterhelyettesként a parlamenti és kormányzati ügyeket viszi. 

A cél a további adócsökkentés – elsősorban az élőmunkát terhelő adók mérséklése és a közterhek fegyelmezettebb beszedése – hangsúlyozta Varga.

Izer pedig további lépéseket ígért az adóadminisztráció csökkentésében, tehát, hogy az adóhatóság mind több feladatot vesz majd át az adózóktól. Emellett Izer Norbert hatákonyabb együttműködést ígért az adószakma képviselőivel.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!