<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Google Trends adatai alapján szinte az első részadatok érkezése után jelentősen gyarapodni kezdett a kivándorlásra keresők száma Magyarországon. 

A legnagyobb keresőmotor trendeket vizsgáló kimutatásai szerint nem sokkal azután, hogy érkezni kezdtek a választás első részeredményei, melyek már alacsony feldolgozottságnál is újabb Fidesz kétharmadot mutattak, megnőtt az érdeklődés a kivándorlás után a magyarok körében. 

A Google Trends adatai alapján este 10 órától kezdve kezdett el intenzíven növekedni a "kivándorlás" szóra keresők száma Magyarországon. A lendület pedig kisebb meghagyással azóta is tart. 

Az elmúlt 7 nap, de akár messzebbre visszatekintve is, jellemzően napi 25 alatt marad a kivándorlásra keresők száma, a választás éjszakáján azonban gyorsan elérte a 100-at is ez a szám. Majd éjszaka és hajnalban értelemszerűen némi megtorpanás volt, és hétfőn reggel, délelőtt újra növekedésnek indult a keresések száma. 

Némiképp meglepő, hogy a legtöbb keresés nem a háborúhoz közel lévő és alacsonyabb életszínvonalú régiókban történt, hanem az ország nyugati országrészében: Somogy, Vas és Zala megyékben. Ezeket Heves megye és a főváros követte.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.