<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Mathias Corvinus Collegium rendezvényén egyetlen felszólalásért kapott ennyit.

Érdekes információt ásott elő a Southern Poverty Law Center nevű amerikai szervezet. Kiderítette, hogy az amerikai szélsőjobboldal egyik médiacelebje 30 ezer dollárt kapott, amikor tavaly nyáron felszólalt a Mathias Corvinus Collegium (MCC) ifjúsági rendezvényén.

Mintegy félórás beszélgetésen vett részt Esztergomban és az egekig magasztalta az Orbán-kormányt a bevándorlás és melegjogok kemény elutasítása, valamint a sajtó megregulázása miatt. Mindezt onnan tudni, hogy az értesülést nyilvánosságra hozó tengerentúli emberjogi szervezet egyszerűen kikérte a szerződést a szervezőktől. 

(fotó: pixabay.com)(fotó: pixabay.com)

Dennis Prager Tucker Carlsonnal együtt lépett fel, aki akkor egy héten át Budapestről sugározta politikai showműsorát a Fox News jobboldali tévécsatornán, és szintén az volt a feladata a rendezvényen, hogy a nyugati kultúra megmentőjeként áradozzon a magyar keresztény nacionalista modellről. 

A nepszava.hu az amerikai szélsőjobbos celebek itteni megjelenésével kapcsolatban megkérdezte a Political Capital egyik elemzőjét, aki szerint a vendégjárás (Dennis Pragere és Tucker Carlsoné, korábban pedig Steve Bannoné és Milop Yiannopoulosé) hasznos belpolitikai szemszögből is, mivel a Fidesz hívei azt látják, hogy vezető amerikai ideológusok érkeznek, ugyanazt mondják, mint Orbán Viktor, és méltatják őt is, meg a politikáját is.
 
Dennis Pragerrel kapocsolatban a rendezők azt állítják, hogy semmilyen költséget nem álltak. A meghívott szerint az összegből 10 ezer dollárt elvitt a business osztályú repülőjegy, így neki "csupán" 20 ezer dollár maradt - írta a lap.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.