1p

A párt tisztújítása még zajlik, de már búcsúüzenetet tett közzé a Párbeszéd Magyarországért társelnöke.

Újabb, a választásokon az ellenzéki összefogás részeként megmérettetett és könnyűnek találtatott párt tart ma tiszújító küldöttgyűlést. A Párbeszéd Magyarországért két korábbi társelnöke, Szabó Tímea és Karácsony Gergely biztosan nem folytatja a párt élén, mivel nem is indultak újra a posztért. Erről a leköszönő társelnök, főpolgármester közösségi oldalán is megemlékezett egy közös fotóval.

"A csodálatos Szabó Tímeával nyolc évig voltunk a párt társelnökei, itt az ideje, hogy átadjuk a stafétát. Sok sikert az utódiainknak, bárkit is választanak a küldöttek, kiváló vezetők lesznek! És mi is ott leszünk mellettük, hogy egy zöld és igazságosabb Magyarországért dolgozzunk tovább"

- írta a képhez Karácsony Gergely.

A társelnöki poszt egyik esélyese a párt országgyűlési képviselője, Tordai Bence. A választások óta a Jobbik és a Momentum már új vezetést választott az ellenzéki pártok közül.

A hírt nem tudta szó nélkül hagyni Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képvselője sem, aki még utoljára odaszúrt egyet a PM leköszönő vezetőinek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!