<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A párt tisztújítása még zajlik, de már búcsúüzenetet tett közzé a Párbeszéd Magyarországért társelnöke.

Újabb, a választásokon az ellenzéki összefogás részeként megmérettetett és könnyűnek találtatott párt tart ma tiszújító küldöttgyűlést. A Párbeszéd Magyarországért két korábbi társelnöke, Szabó Tímea és Karácsony Gergely biztosan nem folytatja a párt élén, mivel nem is indultak újra a posztért. Erről a leköszönő társelnök, főpolgármester közösségi oldalán is megemlékezett egy közös fotóval.

"A csodálatos Szabó Tímeával nyolc évig voltunk a párt társelnökei, itt az ideje, hogy átadjuk a stafétát. Sok sikert az utódiainknak, bárkit is választanak a küldöttek, kiváló vezetők lesznek! És mi is ott leszünk mellettük, hogy egy zöld és igazságosabb Magyarországért dolgozzunk tovább"

- írta a képhez Karácsony Gergely.

A társelnöki poszt egyik esélyese a párt országgyűlési képviselője, Tordai Bence. A választások óta a Jobbik és a Momentum már új vezetést választott az ellenzéki pártok közül.

A hírt nem tudta szó nélkül hagyni Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képvselője sem, aki még utoljára odaszúrt egyet a PM leköszönő vezetőinek.