<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Megválasztották a küldöttek a Párbeszéd Magyarországért két új társelnökét.

A párt mai tisztújító küldöttgyűlésén női társelnöknek Szabó Rebekát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, férfi társelnöknek Tordai Bencét, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, frakcióvezetőjét választotta meg a PM tagsága.

Karácsony Gergely párbeszédes főpolgármesterként a 2024-es önkormányzati választásra való felkészülés koordinációjáért felel majd.

 Az elnökség tagjai lettek még rajtuk kívül:

Szabó Tímea, Váradiné Naszályi Márta, Temesvári Szilvia. Jakál Adrienn, Béres András, Szabó Márton és Szabó Zsolt.

A Párbeszéd Magyarországért frissen megválasztott elnöksége. Fotó: PMA Párbeszéd Magyarországért frissen megválasztott elnöksége. Fotó: PM

 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.