2018. május 24. 10:46
mfor.hu

A miniszterelnök egy idősklubnak vitte meg a jó hírt a Belvárosban, ahol a gazdasági eredményekről is tájékoztatta a nyugdíjas rajongókat.

Új videó jelent meg csütörtök délelőtt Orbán Viktor Facebook oldalán, mely végigköveti, ahogy a miniszterelnök a Belgrád Rakparti Idősek Klubjában tesz látogatást. Orbán itt arról tájékoztatta a híveit, hogy

  • mi volt az aznapi kormányülésen (hát megbeszélték a migrációt, mi más),
  • vágtat a gazdaság, 2019-ben 4,1-4,2 százalékos növekedésre számítanak,
  • a nyugdíjemelés és nyugdíjprémium garantált jövőre is,

és hogy július 20-ig átnyomják az ÖSSZES törvényjavaslatot, amit a kormány ígért,


különös tekintettel a Stop Sorosra és a sokadik alaptörvény-módosításra.

A miniszterelnök szavai osztatlan sikert arattak.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!