<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A miniszterelnök nagy győzelemre számít.

Nagy győzelemre számít, a referendum pedig a gyermekek védelmét szolgálja, mondta Orbán Viktor vasárnap, szavazása után - írja a Telex. „Ez egy tisztességes és fair választás, mindenkinek volt esélye, hogy meggyőzze a szavazókat. Ez egy fair választás” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságírói kérdésekre válaszolva, és kb. ezt ismételte meg akkor is, amikor azt kérdezték tőle, hogy a közmédiában egyenlő feltételek érvényesültek-e.

Arra a kérdésre, hogy nem kapnak kétharmadot, azt kudarcként élik-e meg, azt mondta, többet voltak ellenzékben, mint kormányon, ezért reméli, hogy ma átbillennek pozitívba. Szerinte a választás tétje a háború vagy a béke, mondta. A marosvásárhelyi, felgyújtott levélszavazatokról is kérdezték, arra azt mondta, a jogászok vizsgálják a kérdést. Arra, hogy mivel már a V4-en belül is érik kritikát, nem fél-e az elszigetelődéstől, azt felelte: NATO- és EU-tagként nem kell tartania ettől.

Szerették volna megtudni tőle azt is, hogy lemond-e a Fidesz elnöki posztjáról, ha elveszíti a választást, de erre nem válaszolt, illetve azt, hogy ő nyerni szeretne, kérdezzék inkább arról.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.