<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy fontos embert már fel is mentett a pozíciójából.

A Magyar Közlöny legfrissebb számából kiderült, hogy a köztársasági elnök, Áder János, Orbán Viktor ellenjegyzésévél április 10-i hatállyal felmentette Ekler Gergelyt, a Miniszterelnökség államtitkárát megbízatása alól.

Orbán Viktor sajtótájékoztatója április 6-án. Fotó: Mfor.huOrbán Viktor sajtótájékoztatója április 6-án. Fotó: Mfor.hu

A még hivatalban lévő köztársasági elnök, Áder János kedden május 2-ára hívta össze az új, április 3-án megválasztott parlament alakuló ülését, amelyen újra, immár ötödszörre megválaszthatják miniszterelnöknek Orbán Viktort. Ezt követően kezdi összeállítani az új kormánya összetételét, amely a korábbi alkalmakkor legalább másfél-két hétig is eltartott. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.