1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Egy friss reprezentatív felmérés szerint Vitézy Dávid így is 14 százalékponttal van a jelenlegi főpolgármester mögött.

Az LMP megbízásából készült és a 24.hu birtokába jutott felmérés azt prognosztizálja, hogy a júniusi önkormányzati választásra készülő főváros izgalmas kampányidőszak előtt áll.

A Medián szerint ugyanis Vitézy Dávid, az Orbán-kormány volt közlekedési államtitkára, korábbi BKK-vezérigazgató a június 9-ei főpolgármester-választáson a szavazatok 23 százalékát szerezné meg, szemben a regnáló Karácsony Gergely 37 százalékával.

Ami érdekes, a Fidesz-KDNP - egyelőre még nem nevezett - jelöltje Vitézynél 2 százalékponttal kevesebbet kapna. Utóbbi mégis az LMP-vel tárgyal az indulásáról, igaz, azt még nem jelentették be. Nem tudni, Vitézy hezitálása összefüggésbe hozható-e azzal, hogy a gyaníthatóan a kormányoldal megbízásából készült adatfelvétel szerint a jelöltje megnevezésével március végéig kiváró Fidesz is mérlegelheti, hogy bizonyos esetben támogassa az indulását.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!