<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Mindenki Magyarországa Mozgalom mai tisztújításán ketten is indulnak a volt miniszterelnök-jelölt ellen.

Az MMM elnöki székéért Márki-Zay Péter mellett Magyar György ügyvéd, illetvve Deutsch Tibor tag is elindul - írta meg a Magyar Hang. A helyzetet bonyolítja, hogy a tisztújítás előtt 120 új tagot vett fel a szervezet, és ma már ők is szavazhatnak.

Márki-Zay Péter a lap megkeresésére elmondta, hogy valóban volt - relatíve - tömeges tagfelvétel, de erre azért kerülhetett sor, mert a választások előtt sokan kérték felvételüket a mozgalomba, de a választásokig moratórium volt érvényben, így az ő belépésükről most született döntés.

Saját esélyeiről szólva a hódmezővásárhelyi polgármester úgy nyilatkozott, hogy az MMM-en belül tapasztalatai szerint kisebbségben vannak azok, akik nem az általa is osztott elképzeléseket támogatják a szervezet jövőjéről, egyesek mögött pedig kimondottan más pártok politikai érdekeit feltételezi.

"Hogy ez a kisebbség a tisztújításon többségbe kerül-e, nem tudom. Arra számítok, hogy az ezer fős MMM-tagságból körülbelül kétszázan jelennek meg, így nem zárható ki, hogy egy jól szervezett csoport akár az enyémmel ellentétes irányt is elfogadtathat a közgyűléssel"

- nyilatkozta a politikus, akit a válaszásokon közösen induló ellenzéki pártok irányából a kudarc után sokan vádoltak azzal, hogy nem megfelelően vezette a közös listát és a kampányt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.