<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Budapest utcáit jártuk, és teljes lehangoltságot tapasztaltunk. Az emberek a legrosszabbra számítanak. Videó.

„A következő négy év valószínű csőd lesz. Üres az államkassza, nem lesz miből osztogatni”, mondja nekünk egy járókelő, akit arról kérdezünk, mit vár a következő négy évben, és mit gondol a választások eredményéről.  Az emberek az utcán ma különösen lehangoltak voltak, „tragédiá”-nak minősítették az eredményt, és többen azonnal emigrálnának. Bár igyekeztünk kiegyensúlyozottan tudósítani, Fidesz-szavazót nem sikerült találnunk, az változott csak, hogy ki mennyire van elkeseredve.

Ha szeretné megtudni, mit találtak ki a jövőre nézve a budapestiek, hogy tervezik átvészelni a következő négy évet, és mit gondolnak a jelen helyzetről, nézze meg a videónkat!

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel csatornánkra itt, hogy a jövőben is azonnal értesüljön legfrissebb híreinkről és riportjainkról!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.