1p

Budapest utcáit jártuk, és teljes lehangoltságot tapasztaltunk. Az emberek a legrosszabbra számítanak. Videó.

„A következő négy év valószínű csőd lesz. Üres az államkassza, nem lesz miből osztogatni”, mondja nekünk egy járókelő, akit arról kérdezünk, mit vár a következő négy évben, és mit gondol a választások eredményéről.  Az emberek az utcán ma különösen lehangoltak voltak, „tragédiá”-nak minősítették az eredményt, és többen azonnal emigrálnának. Bár igyekeztünk kiegyensúlyozottan tudósítani, Fidesz-szavazót nem sikerült találnunk, az változott csak, hogy ki mennyire van elkeseredve.

Ha szeretné megtudni, mit találtak ki a jövőre nézve a budapestiek, hogy tervezik átvészelni a következő négy évet, és mit gondolnak a jelen helyzetről, nézze meg a videónkat!

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel csatornánkra itt, hogy a jövőben is azonnal értesüljön legfrissebb híreinkről és riportjainkról!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!