TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. április 2. 06:51

Az év első három hónapjában 10 308 új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 53 százalékos csökkenés a 2009-es referencia-időszakhoz képest – derül ki a JATO Dynamics legfrissebb adataiból, melyet a Világgazdaság idéz.

Kishaszonjárműből 1724 került az utakra az első három hónapban, ez ugyancsak 55 százalékos zuhanás. Még nagyobbat esett a pick-upok szegmense, míg tavaly 1114 platós terepjárót helyeztek forgalomba az első negyedévben, az idén mindössze 276-ot. A 3,5 tonnánál nagyobb tömegű teherautók forgalma is csökken: a két évvel ezelőtti 470-nel szemben március végéig csupán 205 kapott rendszámot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.