2002. április 3. 11:00

A Széchenyi-terv keretében kiírt pályázatokon tavaly elnyert 118,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból eddig 11,5 milliárd forintot utalt át a Gazdasági Minisztérium (GM) a nyerteseknek.

A Széchenyi tervre 2001-ben 230 milliárd forint állt rendelkezésre és ebből a 108 milliárd forintot ki is utalt a költségvetés, áll egy ma kiadott GM sajtóanyagban. mindez azért érdekes, mert eddig úgy lehetett tudni, hogy 2001-ben csak 5 milliárd forint volt a tényleges kifizetés, és 2002 márciusáig is csak 9 milliárd hagyta el a büdzsét. A tájékoztató szerint 4-bő 3 pályázat továbbra is nyerhet, és az eddigi győztesek szépen eloszlottak a megyék között.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.