2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Idén 3 új egység már megnyitotta a kapuit.

Idén már 3 új éttermet nyitott a BURGER KING®, és az üzemeltetők további egységeket terveznek szerte az országban. A kecskeméti, zalaegerszegi és budaörsi terjeszkedés után az étteremlánc további üzletek nyitását tervezi, a következő 5 évben akár 20 új Burger King várható országszerte. 

Egy Burger King-dolgozó a gyorsétteremlánc zalaegerszegi egységének nyitónapján. (MTI/Varga György)
Egy Burger King-dolgozó a gyorsétteremlánc zalaegerszegi egységének nyitónapján. (MTI/Varga György)


A kedvező piaci környezet, az egyre növekvő fogyasztás és a trendekkel való lépéstartás segíti a Magyarországban már 27 éve működő BURGER KING®folyamatos terjeszkedését. A cég üzleti modellje, amely több évtizedes távlatban gondolkozik, tehát ilyen időszakra köt bérleti szerződést befektetőivel, már nyitás óta sikeres. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az étteremlánc által kiválasztott helyszínt a fejlesztő megvásárolja vagy hosszú távra - akár több mint 50 évre bérbe veszi.Az ingatlanfejlesztő partnereka BURGER KING®iránymutatása szerint építi fel az épületet és a hozzá tartozó, általában 2500 m2-es területet a szükséges létesítményekkel, utakkal, parkolókkal. A hosszú távú üzemeltetést viszont már az étterem csapata végzi. Az utóbbi években egyre nagyobb alapterületű Burger Kingek épülnek, de a meglévő éttermeket is 2-3 évente újítják fel, sok esetben bővítik is.

Dara Zsolt, a magyarországi BURGER KING® éttermeket üzemeltető Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese szerint az étteremlánc folyamatosan alkalmazkodott az elmúlt évtizedekben is a változó vásárlói igényekhez, bár még nem látja, hogy 25-30 év múlva mi lesz a kínálat éttermekben, de azt biztosan tudja, hogy ételeik magas technológiai sztenderdek alapján készülnek, és lépést fognak tartani a jövő elvárásainak.

„Eddigi terjeszkedésünk sikeres volt, az elmúlt 27 évben megnyitott éttermeink ma is működnek, és szerte az országban keresünk új lehetőségeket, főként a megyeszékhelyeken, Budapest és környékén”- tette hozzá Dara Zsolt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!